Detalii tehnice

Cartierul Austriac

GENERALITĂŢI imobil-construcţie

Închiderile exterioare sunt realizate cu cărămidă de 24 cm cu izolaţie de polistiren expandat de 10 cm, finisajele exterioare fiind realizate din tencuială decorativă de culoare alb murdar şi maro închis. Compartimentările interioare sunt realizate din gips carton (două foi) pe schelet metalic şi vor fi fonoizolaţi cu vată minerală.

Acoperişul este tip şarpantă pe structură de lemn de răşinoase şi este tratat ignifug, anticarii şi antimucegai conform normelor in vigoare, iar învelitoarea este din tablă maro închis tip Lindab având jgheaburi, 12 burlane care marchează delimitarea proprietăţii, şi parazăpezi tot din tablă maro închis tip Lindab;

Tâmplăria exterioară este din profil PVC, avand culoare maro, cu 5 camere de rupere a punţii termice, tripan, fapt ce contribuie la o bună izolare termică şi fonică. Podul este prevăzut cu 2 ferestre tip Velux sau similar. Tâmplăria va fi echipată cu accesoriile funcţionale strict necesare, de calitate – balamale 3D, broaşte, plasa, dispozitive de manevrare şi închidere.

Imobilul este proiectat să asigure un confort termic respectând  normativele în vigoare şi implicit o economie în exploatare.

Finisajele pereţilor şi tavanelor interioare vor fi realizate cu:

Finisaje pardoseli:

Tâmplăria interioară va fi alcătuită din uşi pline, fără geam.

Instalaţiile ce deservesc imobilul se compun din: